Центральная научная библиотека имени Якуба Коласа Национальной академии наук Беларуси

Навигация по сайту

НАН Беларуси в СМИ

Всего документов: 1.

Беларускія прадукты харчавання ўжо на працягу дзесяцігоддзяў славяцца высокай якасцю і натуральнымі інгрэдыентамі. Такая традыцыя склалася не толькі ўнутры краіны: любяць і чакаюць айчынную прадукцыю далёка за межамі Беларусі. Сёлета смак і якасць браслаўскай прадукцыі ацаніла і кампетэнтнае журы на конкурсе кансерваванай прадукцыі «Крыштальны яблык», які праводзіцца з 2008 года Навукова-практычным цэнтрам Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні.

Источник: braslav-star.by | 02.12.2019

Рубрика: НАН Беларуси

×
Войти в личный кабинет
Адрес электронной почты *
Пароль *
Потеряли пароль?
×
Логин *
E-mail *
Пароль *
Повторите пароль *
×
Генерация пароля
Введите адрес электронной почты и мы вышлем вам ссылку для сброса пароля